A A A
Hobøl kirke Klarvær 20
Dugnadsjobbing

Indre Østfold Renovasjon inviterer til dugnadsjobbing

Det er flott at noen gjør en innsats og ønsker å rydde opp i vår eget nærområde. Dette være seg frivillige organisasjoner / idrettslag / skoleklasser etc. som vil yte litt ekstra slik at det blir mer koselig for alle, både dyr og mennesker, i naturen.

I etterkant av det som sto i Smaalenenes avis angående dugnadsjobbing, har Indre Østfold Renovasjon besluttet at frivillige organisasjoner/idrettslag m.m. kan få levere gratis avfall hos dem i Askim eller på Grensen, Marker. I forbindelse med dette må dere henvende seg til servicetorget på kommunehuset for å registrere kontaktperson, telefonnummer og evt organisasjon (dette er viktig, gjelder ikke alle og enhver mann som f.eks. ønsker å rydde i garasjen osv.). Dere som henvender dere til kommunen vil få et antall klistremerker til antall sekker som skal leveres. Klistremerkene skal settes på sekkene. Sekkene leveres på Askim eller Marker gjenvinningsstasjon og ikke settes ut ved restavfallstativet hjemme. Da blir de ikke tatt med.

Indre Østfold Renovasjon ønsker med dette å bidra til noe positivt og håper dette blir godt mottatt. Ta gjerne kontakt med dem på tlf. 6988 7950 hvis det skulle være noen spørsmål rundt dette.

Klistremerker og registreringsskjema er nå på plass på servicetorget - VELKOMMEN!

Tips en venn Skriv ut