A A A
Hobøl kirke Skyet 3

Flexx er et nytt kollektivtilbud fra Østfold kollektivtrafikk

Flexx er ulike bestillingsruter og er en del av det ordinære kollektivtilbudet, men er ikke som en vanlig busstur. Du kan nemlig hentes hjemme og bli kjørt hjem igjen, og du betaler kun busspris.

Flexx er for alle, og du kan få hjelp av sjåføren til av- og påstigning om du behøver det. Flexx stopper bare der reisende skal hentes/leveres, derfor kan kjøretiden variere fra tur til tur. Flexxtrafikk kjøres av drosjebiler og minibusser, avhengig av hvor mange som har bestilt reise.

Flexx består av disse tilbudene:
Flexx kjører fritt fra adresse til adresse innenfor kommunen. Du kan bli hentet hjemme, på butikken, hos frisøren eller hvor du ønsker og til det tidspunkt du ønsker. Tilbudet er tilgjengelig på bestemte tider på dagen. Du betaler kun busspris. Ved bestilling av Flexx får du alltid beskjed om nøyaktig klokkeslett for når du blir hentet, og du skal være klar 5 minutter før avtalt tid. Fordi Flexx også skal hente andre, kan det være nødvendig at du venter i opptil 15 minutter etter avtalt hentetidspunkt. Flexx finner du i Råde, Ørje, Mysen og Rakkestad.
 
Flexx linje er bestillingsruter som følger fast rute til faste tider, men som kun kjøres hvis noen bestiller tur. Prisen er den samme som din vanlige bussbillett. Alle som bor inntil 2 km fra en Flexx-linje, kan bestille reise og blir hentet hjemme. Dette gjelder ikke i sentrum hvor det er felles møteplasser for av- og påstigning. Ved bestilling av en Flexx linje får du alltid beskjed om nøyaktig klokkeslett for når du blir hentet, og du skal være klar 15 minutter før avtalt tid. Fordi Flexx også skal hente andre, kan det være nødvendig at du venter i opptil 5 minutter etter avtalt hentetidspunkt.
 
Flexx natt er et tilbud natt til lørdag og natt til søndag for ungdom mellom 16 og 24 år. Flexx natt har sentrum som startsted, men kan ta med personer underveis på strekningen. Hver passasjer betaler kr 50,– for turen, og tilbudet kan også brukes av andre hvis det er ledig plass. Alle kjøres hjem på døren.
 
Flexx erstatter tidligere tilbud som «Ut for 15.-», «Hjem for 50.-» og «Drosje for buss». Flexx kjøres ikke helligdager. Vær oppmerksom på at det kan gjøres endringer i tilbudet.
 
Se flexx.no eller ring tlf 03177 for mer informasjon og bestilling.
 
Du kan også følge Flexx på facebook.com/flexxostfold<https://www.facebook.com/flexxostfold>
 
Velkommen på bussen!
  Logo