Tekststørrelse
Lettskyet
Idrettsanlegg

Gode idrettsanlegg

"Gode idrettsanlegg" er en nettløsning som har som formål å bidra til bygging av gode idrettsanlegg og skal være et oppslagsverk hvor du kan finne all relevant informasjon du trenger for planlegging, prosjektering, bygging og drift av gode idrettsanlegg.

2017-02-03
Naturskader

Ny ordning for naturskadeerstatning fra 01.01.2017

Statlig naturskadeerstatning endres fra årsskiftet, og de som rammes av naturskade får nå en raskere vei til vedtak i sin sak. Landbruksdirektoratet informerer her om innholdet i endringen.

2017-01-11
Logo Nye Askim 2020

Lansering av nye nettsider for Nye Askim 2020!

Nye Askim 2020 har fått nye nettsider. På disse sidene finner du mye informasjon om prosessen.

2017-01-02
Studiesenteret

Lokalt studiesenter i Askim

Deltagruppen as og Askim kommune har etablert lokalt studiesenter i Storgata 1 i Askim.  Tilbudet er åpent for alle som ønsker å ta etter og videreutdanning

2016-12-13
Utstyr_telt etc

Gratis utlånssentral på den gamle brannstasjonen

Hobøl Frivilligsentral og Hobøl kommune har gått sammen om en utlånssentral av sports- og fritidsutstyr. Dette er et lavterskeltilbud for barn og unge, hvor alle som ønsker det kan låne sports- og fritidsutstyr – helt gratis.

2016-08-15
Aktiv på dagtid

Aktiv på dagtid - Timeplan 2016

Aktiv på dagtid for deg som er mellom 18 og 67 år og står helt eller delvis utenfor arbeidslivet og mottar enten:

• sykepenger
  • arbeidsavklaringspenger
  • uføreytelser
  • overgangsstønad
  • dagpenger
  • økonomisk sosialstøtte

Timeplan 2016

Les mer om Aktiv på dagtid

Aktiv på Dagtid har egen facebook side, hvor de oppdaterer med samme informasjon som blir publisert på Aktiv på Dagtid sine nettsider.

2016-07-05
Dinutvei.no

Dinutvei.no - Nasjonal nettportal om vold i nære relasjoner og voldtekt

En ny nasjonal nettportal om vold i nære relasjoner og voldtekt - dinutvei.no - ble lansert 15.februar 2016.

2016-03-01
NAV

Nye åpningstider NAV Hobøl Spydeberg

Fra og med 4. januar 2016 vil NAV Hobøl Spydeberg ha nye åpningstider for sitt publikumsmottak